Header

nikki4

Jag är tillbaka! Det har varit otroligt dålig uppdatering ifrån min sida, så dålig att jag nästan skäms över att titulera mig toppbloggare och tjäna pengar på det här. Men bloggen är inte allt i mitt liv även om det fortfarande är en utav dom största delarna utav mig. Jag har behövt anpassa mig till ett nytt liv där Kelian går på dagis och både jag och Gustav jobbar. Under föräldraledigheten jobbade jag med min blogg vid sidan av och mina planer är att fortsätta jobba med min blogg samtidigt som jag jobbar i butiken. Anledningen till min tystnad är för att jag ville lägga all min tid på att lära mig mitt nya jobb och få familjelivet att rulla, bloggen fick helt enkelt bli längst ner på prioriteringslistan ett tag för att verkligheten behövde mig mer. Jag vet att jag inte behöver sitta och förklara mig för jag vet att ni förstår men jag ville ändå göra det ifall att någon inte har hängt med.

Nya familjelivet fungerar väldigt bra, vi trivs så himla bra i vårt nya hem. Jag och Gustav lyckas bolla familjelivet bra och hjälper varandra när det behövs. Kelian trivs så himla bra på sin förskola och livet känns nästan sådär bra för att vara sant. Igår fick jag en fråga när vi körde live på instagram om vad mina drömmar för framtiden är, och det enda jag kunde svara just nu är att jag lever min dröm. Här och nu skulle jag inte vilja förändra något.

Så vad har hänt sedan sist?

Vi har flyttat - Vilket dom flesta säkerligen redan hängt med på och vi börjar äntligen komma klokt i iordning i alla rum och känna att livet kan rulla på. Det är tufft att flytta, det tar mycket på energi och allra helst tid. Varje dag när vi kommit hem ifrån jobb eller varit lediga har det varit full rulle med att komma iordning, handla, fixa, måla, borra ni vet allt det som känns som ett evighetsjobb.

Vi har varit på mallorca - Mallorca blev våran räddning mitt i all flytt, det var så skönt att hoppa på ett plan och kunna slappna av en hel vecka. Vi hade inga planer där nere utan tog dagarna som dom kom och det var så underbart. Vi bodde i en egen lägenhet vilket var det bästa beslutet vi kunde tagit. Vi levde som vi ville och hade ingen stress ifrån andra. Kelian trivdes så himla bra där och ville aldrig åka hem. Jag tänkte skriva ett mer ingående inlägg om mallorca senare i veckan men vi hade en helt otroligt semester.

Kelians utveckling - På två veckor sa det bara SMACK och sen har vi en helt annan pojke här hemma, det var som att han växte hur mycket som helst på mallorca. Han har gått ifrån att vara väldigt fåordig till världens snackpåse som redan pratar meningar. Jag blir förvånad varje dag över hur mycket han snappar upp. På förskolan var dom helt häpna över vilket utveckling som skett under semestern. Så himla roligt och föräldraskapet blir verkligen bara roligare och roligare för varje dag som går.

Jag och Gustav - Känner oss mer lyckliga och tillfreds än på länge, det var tuffa månader sista tiden som föräldraledig. Jag gick in i en depression och det tär på relationen och det tär på vardagen. Men det är inte heller något jag skäms över, livet slår alla på käften någon gång och vad som skiljer oss åt är hur vi hanterar det. Nu är jag bara tacksam över vår fina vardag tillsammans och njuter utav att få må bra.

Sommaren - Ser så lovande ut, redan nu är det fint väder och vi har varit på utflyktsdagar och gjort massor utav roliga aktiviteter. Gustav har både semester och föräldraledigt under sommaren så han har hemma nästan hela sommaren vilket gör att Kelian får långt lov ifrån förskolan. Men det blir roligt för både han och Gustav att få umgås massor medan jag jobbar. Vi har redan massor med planer för sommaren och jag längtar samtidigt som jag inte vill att den skall börja för då tar den slut så fort.

cropped-1494836362-14187.jpg

Jag vet en liten kille som längtar efter att få plaska och bada i havet.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments