Header

Igår var det sådant drömväder och sommarens första dag så vi åkte direkt till affären och köpte med oss allting för en lyckad grillkväll. Vi gjorde en superfräsch sommarsallad med melon, fetaost, sockerärtor och delikatesspotatis. Gurra grillade kycklingbröst och några var med mozzarella, bladspenat och parmaskinka, dom var verkligen jättegoda och ett hett tips till er som är trött på att grilla vanlig kyckling.

grill2

Vi hade verkligen en supermysig kväll och Kelian älskar att få vara ute och springa och sparka fotboll. Han kunde springa runt i t-shirt på eftermiddagen för att det var så himla varmt. Det känns så himla härligt att sommaren är här på riktigt nu, som vi har längtat.

grill

Vi stannade ganska sent igår men det är så skönt att bara kunna promenera hem på 5-10 minuter. Vi trivs verkligen så himla bra där vi bor, det är nära till allt och aldrig något krångel. Där vi bodde förut kände jag mig alltid så långt ifrån allting, det är svårt att förklara när man inte bor härnere men det är två sidor utav stan. Nu bor vi mer i mitten och har nära till det vi vill ha nära till.

Idag är Kelian ledig ifrån förskolan och vi skall ha en riktig mysdag han och jag, det är strålande väder och så fort han vaknar och fått i sig frukost skall vi promenera iväg. Hoppas ni får en mysig dag, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments