Header

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEANS HÄR / LACK HÄR ( adlinks)

Äntligen har mina paket kommit på posten, jag har klickat hem ifrån tre olika hemsidor så det kändes som julafton igår när jag fick öppna allt. Lite heminredning och sedan bara kläder till mig. Varenda plagg satt som en smäck och hur ofta händer det? Jag är så nöjd med min shopping och skall självklart visa er. Fick även tiden över till att göra nya naglar idag. Det är verkligen som terapi att sitta och pyssla och bygga. Jag är så glad att jag har börjat göra mina egna. Jag kan göra när jag vill och hur jag vill till en mycket billigare peng. Denna gång fick det bli en lite färg i nude, har kört på glittriga senaste tiden så något lite mer diskret satt på sin plats. Vad tycker ni om dessa? Jag är väldigt nöjd.

Nu skall vi börja städa och pyssla här hemma så fort vi ätit middag, jag har börjat rensa och flyttpacka lite smått. Jag har inte stoppat något i kartonger än men börjar dela upp det jag vet att vi skall spara och det som skall slängas/skänkas. Det hade varit så roligt att ha en loppis eller något för mycket utav det jag har är så fina saker men som jag tyvärr inte kommer ha användning utav längre. Vi får se om jag har tid till det annars skall jag skänka det vidare eller ge bort till närstående som vill ha. Samma gäller kläder, men jag skall faktiskt sälja av lite kläder längre fram, behöver verkligen rensa min garderob och det är ju ett perfekt tillfälle nu när vi skall flytta.

Jag såg att ni ville ha fler inredningsinlägg och flyttinlägg och det kommer, är det något speciellt angående flytten eller någon speciell inredning ni vill se så kan ni kommentera det så får vi se om jag har kommit så långt i min tankebana än. Det är så roligt att bolla idéer och få inspiration utav andra så har ni någon hemsida som säljer fin inredning tar jag mer än gärna emot tips. I vardagsrummet skall vi som ni vet köra på vitt, svart, guld och grönt. Vad tycker ni tex att jag skall ha för färg på gardiner då? Väggarna är vita och vi planerar att behålla det så, tror ni vita gardiner kommer bli för ljust? Jag personligen gillar det ljusa i ett hem men det är såklart alltid lättare att se när man är på plats. Ni får gärna komma med tips! :)

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments