Header

Hej älsklingar, vi är framme i Gurras sommarstuga och kom hit igår vid lunch. Vi har verkligen bara haft lugna dagar, jag somnade flera timmar igår och idag har vi grillat, åkt båt, fiskat, spelat spel och bara tagit det lugnt. På eftermiddagen åkte vi till ett väldigt mysigt fik och hann precis undan regnet. Det är det mysigaste här, det spelar ingen roll att det regnar, det är bara skönt att gå strosa omkring och inte ha några måsten. Kelian trivs så bra här också, han springer fritt och får bada när han vill.

Ikväll lagar vi pasta och myser inomhus för imorgon får vi besök utav min faster med familj och sedan kommer även Isabella. Gustav syster och hennes kille kommer inatt också så då blir det fullt hus men det är så roligt att kunna mötas upp på olika platser och ses så ofta man kan.

Jag har verkligen redan kommit ner i varv, känner hur min kropp mår mycket bättre efter att få ha vilat ut hela dagen igår. Just nu ligger jag och Kelian i sängen och myser medan regnet smattrar utanför, Gustav lagar middag och det luktar så gott ifrån köket.

Följer ni mig på instagram förresten? Där lägger jag ut massor  med bilder och uppdaterar instastory, det är så roligt att dela med sig utav vardagen i videomaterial. Nikkireijo heter jag där:)

caseapp4

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments