Header

Godmorgon, vi har sjukstuga här hemma eller jag och Kelian har klarat oss ifrån det värsta med Gustav är sängliggandes. Jag känner dock att det är på gång och Kelian nyser mer än vanligt så jag hoppas verkligen att vi klarar oss. Igår gjorde vi en jättefräsch ingefära-shot som står i kylen och väntar på oss varje morgon, smakade av den igår och tog en shot imorse och den är verkligen god. Skall ha som rutin att ta en varje morgon för att hålla oss ifrån sjukdomar och förkylningar, allra helst nu när Kelian skall börja förskolan. Jag kan dela med mig utav receptet senare om någon utav er vill testa, för det tycker jag verkligen.

frukost1

Idag ville jag äta lite lyxigare frukost så jag ställde mig och stekte pannkakor, vi fick den här mixen utav pappa nu senast när han var i USA men hade inte hunnit testa den än. Pannkakor passar ju också perfekt när Gustav är sjuk och inte har så stor matlust. Vem tackar nej till pannkakor? Egentligen är väl det här inte det nyttigaste sättet men någon gång ibland kan man fuska med dessa pannkakor tycker jag. Sjuk lätt att göra då man bara blandar pulvret med vatten och sedan steker i vilken storlek man vill ha.

frukost2

Kelian kom smygandes lite grusig i ögonen med ruffsigt hår och ville hjälpa till i köket så han fick vispa lite smet och pyssla på bänken medan jag stekte pannkakor. Han tyckte pannkakorna var väldigt goda och åt under tidens gång haha. Jag tycker det är så roligt med hans utveckling just nu för han börjar bli så stor och älskar att få hjälpa till.

frukost 3-2

frukost 3

Sen var det dags att koka kaffe samt duka fram vår goda frukost och det viktigaste utav allt, väcka pappan i huset. Kelian ropar på oss varje gång vi går in i ett annat rum/ går på toa. Så han gick och ropade " pappa pappa" för att hämta honom till frukosten. Så himla mysigt verkligen. Nu sitter vi mätta och belåtna och skall ge oss ut för att åka pulka snart. Vi tänkte låta Gustav vila hemma ifred och ge oss ut. Jag hoppas ni får en fin dag, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments