Header

Avokadomackan - Hur god är den inte? Det spelar ingen roll på vilket bröd, den slår allt. Mosad, skivad eller vacker som en ros. Jag kan äta avokadomacka till frukost, lunch och middag. Avokado är också ett bra mellanmål till barn, det innehåller många bra fetter. Kelian gillar avokado i perioder, just nu äter han ingenting som är grönt haha!

Smoothie/smoothiebowl - Min klassiska go-to frukost om jag vill att det skall gå snabbt, perfekt mellanmål och mättar länge. Där fungerar även avokado för att få de extra mättsamt. I mina smoothies har jag oftast kokosmjölk eller yoghurt, med hallon och banan. Ett tag körde jag mycket bladspenat i också, de är nyttigt.

GRÖT - Är det bara jag som älskar gröt? Jag har sett så många recept på gröt med blåbär och hallon i som jag bara måste testa att göra någon morgon. Det ser så himla gott ut. Gröt är så lätt att göra och en otroligt bra frukost. Jag blir hungrig bara jag tänker på det.

Frukost är ju dagens viktigaste mål, vilka är dina favoriter på frukostbordet? Jag måste verkligen lära mig att göra en avokadoros, visst är dom fina?

avokadoros

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments