Header

Godmorgon eller god dag kanske man säger när klockan börjar närma sig halv två på eftermiddagen. Jag tog en välbehövlig sovmorgon imorse. Jag har ju nämnt tidigare att jag behöver avsätta tid där jag inte tänker på mina sociala medier och imorse var det en perfekt tid att göra det. Jag har bara myst med Kelian och så blev det blåbärspannkakor med kesella till sen frukost. Nu ligger han och vilar sedan någon timme tillbaka och det är sån lyx att fortfarande gå i morgonrock, titta på wahlgrens värld och sippa på en kopp te.

Min mamma ville umgås med Kelian ensam idag så jag skall lämna honom där när han vaknat, jag tror mamma köpt massor med nya böcker och leksaker som dom skall kika på. Då skall jag städa här hemma, göra lite spa och förbereda mig inför veckan. Imorgonbitti skall jag till tandläkaren men jag vet inte hur det kommer att gå med min förkylning, kan inte riktigt andas genom näsan. Den här förkylningen har verkligen varit den ihärdigaste på länge, jag känner mig fortfarande lika dålig som för en vecka sen.

Om ni undrar kring spelkvällen igår så lockade den många skratt, spelet med bomben var nästan det som var roligast just för att " helt hysteriskt" är ett spel man måste lära sig att förstå på en annan nivå. Det var lite fler moment som blev lite rörigt den första gången man spelade. Men jag är helt klart nöjd med mina inköp.

Vad gör ni idag? En lugn och skön söndag?

PA150332

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments