Header

Hej! Nu var det längesen jag uppdaterade härinne, det föll sig naturligt att ta en paus då jag inte hade någon inspiration och satsade allt på mitt nya jobb och familjen. Vi har haft en otroligt fin sommar, Gustav har varit ledig och är fortfarande det medan jag jobbar. Han kommer sammanlagt ha varit ledig i två månader och Kelian likaså. Jag unnar dom en sommar tillsammans och hakar på när jag har lediga dagar.

Men nu till den stora nyheten, som jag antar att dom flesta kommer in här för att läsa om. Vi är gravida med barn nummer två. Det känns helt fantastiskt. Vissa stunder känns det som man inte har förstått det än och andra stunder gråter man lyckotårar och får den där krampande känslan utav längtan i bröstet. Kelian kommer att bli en sådan fin storebror, det är något jag bara vet. Han är så omtänksam och kärleksfull. Det senaste året har vi nog känt oss redo för en till  men inte stressat utan tagit det som det kommer och nu har vi blivit välsignade med ett syskon.

Jag mår ungefär som jag gjorde med Kelian i början så det är ingenting nytt för mig men självklart är det tufft att starta varje dag med x antal spyor och ett illamående som håller i sig. Jag är otroligt trött och vill mest sova hela tiden. Jag vet att energin kommer tillbaka snart, att jag bara måste kämpa mig igenom dom första tuffa veckorna men ibland är det svårt att hålla tanken positiv. Men jag försöker hålla huvudet uppe och köra på.

Idag skall jag jobba så jag ligger här och laddar för det och försöker få i mig något att äta, jag har varit ledig i två dagar och det har varit så skönt att bara slappa, jag har knappt klivit ur myskläderna och bara gjort det som jag vill. Nu skall jag ladda inför tre dagars jobb sedan åker vi till Gustavs sommarstuga. Jag längtar så mycket efter harmonin och lugnet, att bara få vara, få landa, få leka med Kelian och få se solen ut över sjön. Det är något särskilt att få vara där och allra helst nu, när jag behöver andas och bara vara längtar jag något otroligt mycket.

Hur mår ni? Vad händer i ert liv? Det skall bli så kul att dra igång här igen, dela med mig utav min andra graviditet och vårt liv. Jag har saknat att skriva här men hållt  mig mycket till instagram där vi fortfarande hängt. Jag vill önska er en fin dag så hörs vi senare ikväll när jag slutat<3

 

nikkikelian

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments