Vi hyr ut vårt boende i sommar

Den här sommaren har vi bestämt oss för att hyra ut vårt boende under almedalsveckan eller politikerveckan för er som inte vet vad almedalsveckan är. Det är väldigt eftertraktat med boende under den veckan. I början var jag lite mot den idén så Gustav har fått rodda med allting själv. Nu i efterhand önskar jag att jag varit lite mer aktiv då jag inte är så nöjd med resultatet utav bilderna men jag får skylla mig själv haha. Vi får hoppas att någon nappar ändå. Vi kommer att bo hemma hos Gustavs mamma under den veckan som vi hyr ut. Om allting går bra, om vi trivs med företaget vi jobbar med så kommer vi antagligen att fortsätta göra det.

http://bostadvisby.se/4a-med-balkong-på-promenadavstånd-från-visby-innerstad-och-almedalen.html 

Under denna länk kan ni kika in om ni är intresserade eller vill dela vidare till andra.

niikki3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.