JAG HAR KÖPT EN Canon legria mini x år 2017

Alltså just nu är jag verkligen i extas, om ni bara visste hur länge jag letat och dragit mig själv i håret efter att hitta denna populära vloggkameran. Vart jag än kommit står det att kameran utgått i sortimentet och ersatts med en annan modell. Den modellen är verkligen ingenting för mig och jag är ute efter fisheye-effekten. Igår gav jag upp och började sätta mig in i en ny kamera, tänkte beställa den idag men sedan hittade Gustav en canon legria som jag kunde beställa. JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

vloggkamera

Mina youtubevideos kommer bli så grymt mycket bättre plus att det kommer vara lättare för mig att ta med er överallt i min vardag. Youtube är verkligen något jag tycker är så otroligt roligt och något jag vill satsa på men det kräver rätt utrustning. Nu längtar jag tills min kamera kommer. Jag har sett hur många andra det är som letar efter denna kameran men ge inte upp, jag hittade en och det gör ni också. Stor kram!

2 Kommentarer

  1. Selma säger:

    Åhhh, har letat jättelänge efter samma kamera! Var köpte du din?

    1. Nikki Reijo säger:

      Jag sökte runt som en galning också men tillslut hittade jag en sida i USA som säljer, dock kunde jag inte skicka den till sverige utan till norge och sedan hit. Jävligt krångligt men värt det efter allt letande 🙂 hoppas du hittar! kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.