Header

Godmorgon, eller den är inte så god. Vaknade inatt med sån extrem värk i ryggen och det tog lång tid innan jag lyckades somna om. Imorse kunde jag knappt resa mig eller gå. Sjuk sträckning eller något i kläm. Ligger med värme på och Gustav fick stanna hemma och hjälpa mig med kelian. Jag kan inte ens lyfta honom, usch jag hoppas det hår över. Skall ringa naprapat idag och hoppas på det bästa. Önskar er en bättre dag:) puss image

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fyfan vad jag önskar att jag kände er allihopa, att vi kunde hänga och vara polare. Ni verkar vara ett sånt gött gäng som följer mig via sociala medier. Även ni som kommenterar negativt, kom och kramas så kommer ni fan älska mig. Hybris? I Think not. Ni är ju inne här och läser så något med mig måste ni ju ändå dras till.

Jag älskar er för att ni förstår min humor i bloggen, mitt sätt att vara på, hade ni träffat mig i verkligheten hade ni aldrig missförstått mina texter. Och ni som inte gör det, tack för det. Jag är så otroligt glad över att man kan träffa vänner såhär. Jag får rysningar ibland när ni skriver så fint till mig, ni skall verkligen veta det. Och ni som mår dåligt eller har en dålig dag, jag vill bara krama er, ni är mänskliga, det är jag med. Det är verkligen skitkul att skriva och driva denna blogg för ni accepterar mig, min ärlighet och vår vardag, det är inget sopa under mattan här. tack för det och stor kram och puss!!!!!

image

Likes

Comments

Det var någon som önskade videoinlägg tillsammans med Kelian och jag spelade in ett snabbt innan vi gick upp imorse. Jag kan liksom inte hålla mig ifrån att skratta och le så jag vet inte hur mycket ni fick ut utav det haha, men jag antar att man mest ville se kelian ändå:) kram!

YouTube Preview Image

Likes

Comments

Har ni också dagar ni känner att ni bara inte orkat ett jävla skit? Att energin är nere på noll och man bara vill ligga i soffan med bok, eller en bra film när bebis sover men ändå känner pressen ifrån omvärlden att ” vad har ni gjort idag” Jag kan omöjligt vara ensam om denna känsla ibland mammalediga mamis?

För det är ju faktiskt så, att ibland behöver man ladda sina batterier, vara i fred och få lov till att vara det. Att ständigt vara ute, fika, träffa folk, dra omkring på vagnen runt hela stan bara för att slippa svara ” inte ett jävla skit” på frågan om vad man gjort idag och sen få svar som” men det hade varit bra med en promenad kanske i alla fall”

Ja men jorusatte det hade det, så ta en för mig med för jag tänker ligga här. still. och andas.

Folk tror och tänker, att det är så lätt, att det är så gulligt och gosigt med barn och visst är det de, att man bara klär på söta kläder, ställer vagnen på ett fik och sitter där hela dagen i perfekt make och socialiserar sig. Men det finns en hel VÄRLD era ögon är stängd för, som vi lever i, som gör att man ibland bara inte orkar. Jag vill inte ta en latte och en bulle på stan, jag vill vara i fred. Kan det få vara okej?

Och då är jag konstig, då njuter inte jag ordentligt utav mammaledigheten, då tar inte jag vara på mina dagar, solen skiner- DU MÅSTE UT.
Det enda jag måste det är ta hand om mitt barn- och vi är hemma idag.

Ni får verkligen inte missförstå mig nu, jag är absolut inte bitter. Jag är bara trött på att man inte får vara mammaledig som man själv vill, att man har nån press att vara någon lattemorsa, som lunchar ute, som promenerar 40 gånger om dagen. Alla är olika, ibland har man en dag hemma, kan man få ha det utan att bli ifrågasatt? T A C K.

ibland vill man bara gosa såhär en hel dag och då gör man det.

ibland vill man bara gosa såhär en hel dag och då gör man det.

Likes

Comments

God morgon, update på kelian tänker ni, hans nya rutiner höll i sig igår, nemas problemas vilken liten kille vi har. Han ställde sig in i ledet och käkar nu var fjärde timme. Och vilken sömn vi fick inatt, jag sa det till Gurra imorse att man blir ju nästan bara tröttare ju mer man sover när man är van att sova halvdant. Jag kände mig nästan sjuk och hängig imorse men det blir nog bättre efter en promenad.

Idag slutar Gurra klockan 15 och vi skall ses hemma vid min mammas hus för att han skall måla färdigt staketet under tiden dom är på Kreta.

Kelian lägger sig så mycket på sidan just nu och trycker ifrån med fötterna, det känns som han är rastlös, som han vill mycket mer än vad han kan. Det är något mellanting just nu, inte riktigt bra att bara ligga ner men för jobbigt att anstränga sig för mycket. Man får ju vara på alerten nu, han har vänt sig en gång när han var 6 veckor men det var nog bara tur, men nu är det mer som han laddar för det. Snart så kommer det nog. Huvudet och nacken är han stark i, ligger och spanar mycket längre nu än tidigare och utan något gnäll.

Det är så roligt att följa med i utvecklingen och försöka förstå vad som händer i deras små kroppar och huvuden, man skulle vilja veta vad dom tänker på.

Börjar bli för lång för skötbordet snart, herrejösses. Tiden går för fort!!

Börjar bli för lång för skötbordet snart, herrejösses. Tiden går för fort!!

Likes

Comments

Ifrån den dagen jag fick reda på att jag var gravid har Gustav funnits där till hundra procent för mig, vilken tid på dygnet, vad det än gällde. Varenda tid hos MVC har han varit med, hållt mitt hår när jag kräkts, burit mina kassar, tagit hand om hemmet, lagat mat, skjutsat mig till jobbet varenda morgon. Tagit hand om kvinnan som bär hans barn. Man vårdar dom man bryr sig om, man ställer upp för varandra, man visar intresse, man finns där, man stöttar i lycka och sorg.

Jag är så lycklig och tacksam att få spendera mitt liv med denna fantastiska människa, som inte bara rår om mig till hundra procent utan nu även vår son. Att hitta en bättre partner eller pappa det går inte. Varje dag, tidig morgon, sen natt finns han där, matar, vaggar, leker byter blöja, håller om, tröstar. Ringer mig under dagarna och frågar hur det går. Att se dom två tillsammans glädjer mitt hjärta. Varje dag kastar han sig över Kelian och vill gosa, så fort han gnyr springer han in till sängen för att plocka upp honom. Jag behöver aldrig be honom om någon avlastning för det kommer sig så naturligt. Kelian kommer växa upp med en sån otrolig förebild i Gustav och det är jag så stolt över.

Jag är stolt över mitt liv, vår familj, min partner och vår son. Det är vi livet ut.

Mina fina grabbar <3

Mina fina grabbar

Likes

Comments

Det var längesen jag spelade in en video och tänkte börja lite smått med det igen då jag fått bra respons utav er när jag gör det. Som vanligt får ni gärna kommentera vad ni vill att jag skall prata om, om det är något speciellt ni vill se. Fått önskan om videoinlägg tillsammans med Kelian och jag skall fundera ut på hur sätt jag skall göra ett sådant och vad vi skall prata om. Annars kanske det blir ett tillsammans med hela familjen beroende på vad Gustav känner.

Här är i alla fall veckans video, handlar lite om helgens händelse och sedan tänkte jag släppa det och gå vidare med mitt liv. I fortsättningen önskar jag bara att människor lär sig mer respekt och är försiktigare med vad dom säger till andra människor.

YouTube Preview Image
<3

Likes

Comments

God morgon, måndag och ny vecka för oss. Gustav är på jobbet och Kelian vilar. Vi håller på att hitta lite nya rutiner i familjen. Kelian närmare sig tre månader och skall då börja öka sin mängd ersättning och äta var fjärde timme istället för var tredje. Idag är en ” testar” dag, jag skulle aldrig någonsin neka mitt barn mat på något sätt. Vi har bara fortsatt dagen som vanligt och så får vi se hur han reagerar. Hittills har det fungerat helt perfekt, nu vilar han en stund innan det är dags att äta vid elva. Jag trodde att han skulle gå helt bananas och bli förbannad men inget uppror alls. Så häftigt hur rutinerna bara faller på plats. Återstår att se om det håller i sig hela dagen och kvällen. Både jag och Gustav upplever Kelian mer hungrig under kvällarna. Någon som känner igen sig?

Söndagmys igår<3

Söndagmys igår

Likes

Comments

Åh vad gosigt att vakna upp till sitt barn imorse. Igår innan vi gick kom Gustav tillbaka och så sov kelian i hans famn i sin nalledräkt. Världens gosigaste.

Idag har vi kramats hela dagen lång och så har kelians farfar varit här och fikat med oss. Nu skall vi beställa thaimat och kolla på en film. Perfekt på en söndag ellerhur? Vad har ni haft för er?

Har ni något bra filmtips kanske? Kram image

Likes

Comments

ALLT jag har att säga om igår är:

hatet ni sprider, lär inte era barn det.
Vi måste seriöst utveckla samhället nu, vi kommer gå under annars förstår ni inte det? Människor som hatar så mycket på varandra, vad hände med att älska? Jag har fött ett barn till denna värld, jag anser mig själv vara en bra förebild. För jag kommer lära honom om respekt, likavärde, rasism. Jag kommer lära honom att man inte beter sig som ni gör, en dag kommer jag berätta för honom om igår och han kommer att lära utav det. Medans ni står still, medans ni lär era barn att hata. Hat föder hat, förstår ni inte det?

Skillnaden på man och kvinna, år 2015 skrämmer mig. Gustav är årets kung när han är ute och firar att han blivit pappa och jag får hat, varför? Varför får kvinnan hat? Jag har bärt mitt barn, det är VI som föder barn till världen, en kvinna födde dig, hur vågar du hata på en? Skall mitt liv vara, att stå i köket medans du rastar av dig på krogen? Är det 2015 syn på man och kvinna? Hur kan vi klaga på samhället, mobbning rasim,när de är sådana människor vi är? När de är människan som föder hatet.

Jag skäms, jag skäms över er, jag skäms för att jag kommer behöva berätta om er för min son, men jag är stolt, jag är stolt över mig själv. För ni är rädda för mig, jag skrämmer er, jag är kvinna och jag skrämmer er. Det gör mig stolt för det visar på, att ni börjar förstå, att kvinnor finns. Ni borde uppskatta oss mer, ni har ingen aning om vilka vi är.

Och andra kvinnor som hatar på kvinnor, helt ärligt.

Likes

Comments